PROJEMİZ

POWER OF COLORS (RENKLERİN GÜCÜ) PROJE ÖZETİ:

Renklerin dünyamızın oluşumundan günümüze kadar her yerde olduğu kesin bir gerçektir.Günlük hayatımızda ve kültürlerimizde büyük bir öneme sahiptirler.Renkler bir toplumu birbirine bağlayan en önemli unsurlardır.Renkler ortak noktaları arttırırlar,farklılıkları azaltırlar.

Projemiz Polonya tarafından koordine edilecektir. Proje tek renk ve tonları üzerine kuruludur. Seçilen rengin o ülke ve diğer ülkelerin kültürlerindeki yerleri ele alınacak ve pekçok çalışma yapılacaktır. Ağırlıklı olarak sanat, müzik, zanaat, sosyal yaşam, yiyecek, içecek, bilim vb konularına odaklanacağız. Projede ülkelerin renkleri aşağıdaki gibidir;

Polonya-Mavi

Portekiz-Altın

Romanya-sarı

Türkiye-Yeşil