OKULUMUZDAN DEV BAŞARI!

Okulumuz AB ve ülkemiz tarafından hibelendirilen Erasmus+ KA229 projelerinde başarıdan başarıya koşuyor. Bu sene iki projemizin daha onaylanması ile bu alandaki söz sahipliğimiz devam etmiştir. Geçen sene iki Erasmus+ projesi yürütmekteydik."Science Through Experiment In Europe" isimli projemiz Türkiye toplantısı ile sona ermişti. Devam eden 7 ortaklı "Euro Symbols Towards 2020" isimli projemiz Haziran 2019 da sona erecektir. Bu eğitim öğretim yılında iki projemizin daha onaylanmasıyla üç proje aynı anda yürüteceğiz. Her iki projeyi de okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayhan Yavuz yazmıştır. Öğretmenimize ve proje ekibine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kabul edilen "Science In Seasons And Seasonal Treasures In Europe" (Mevsimlerde Bilim ve Avrupa'da Mevsimsel Hazineler) isimli projemiz 5 ortaklı olup koordinatörü Franda'dır. Kabul edilen diğer "Developing And Implementing New Strategies In Maths Connected Curricular Subjects" (Matematik Bağlantılı Müfredat Konularında Yeni Stratejiler Geliştirme ve Uygulama)  projemizi ise  ilk defa okul olarak biz koordine edeceğiz ve 5 ortaklıdır. Bu iki projemiz kapsamında iki yıl içerisinde toplam 26 öğretmen ve 32 öğrenci hareketliliği gerçekleştirilecektir. Her iki projemiz ile ilgili detaylı bilgi okulumuz web sayfasında Erasmus Plus bölümünde bulunmaktadır.

02.10.2018 327