Erasmus+2 6. Proje Toplantımız Okulumuzda Yapıldı.

Erasmus+ "Science Through Experiment In Europe" isimli 2016 yılında Romanya koordinatörlüğünde onaylanan ve 6 ortaklı projemizin final toplantısı okulumuzda yapıldı. Romanya, Polonya, Yunanistan, İspanya ve Slovenya'dan öğretmenler bir hafta süren program kapsamında proje çalışmalarında bulunmuşlardır.Bu kapsamda okulumuzu,eğitim sistemimizi,kültürümüzü inceleme ve yakından görme fırsatı bulan misafirlerimiz Fen ve Teknoloji ile Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri tarafından hazırlanan Bilim Şenliği ve Teknoloji ve Tasarım sergisinin açılışlarına katılmışlardır.Ayrıca Erasmus+ proje ekibi ve Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri tarafından hazırlanan El Yapımı Oyuncaklar,El İşleri ve Teknoloji ve Bilim  konulu sergimizi hayranlıkla incelemişlerdir.Geleneksel Ebru sanatımızı resim öğretmenlerimiz eşliğinde yapmışlardır.Ayrıca Ankara,Beypazarı ve Beypazarı-Yaşayan Köye ziyarette bulunan ortaklar ülkemizin ve dünyamızın  turizm harikası Kapadokya bölgesini de ziyaret ederek bir haftalık organizasyondan memnun kalarak ülkemizden ayrılmışlardır.Bu projemiz kapsamında toplam 12 öğrenci ve 8 öğretmen hareketliliği gerçekleştirilmiş olup okulumuzda 6 farklı alanda öğrencilerimizle birlikte toplam 24 çalışma yapılmıştır.Proje ortaklarımız ile beraber toplam deney sayımız 144 dür. Bundan sonraki süreç projemizin final raporunun  yazılması ile devam edecektir.

30.05.2018 351

Haber ile ilgili fotoğrafları görmek için tıklayınız...