ERASMUS PLUS 2 PROJEMİZİN DÖRDÜNCÜ TOPLANTISI YUNANİSTAN´DA YAPILDI.

Okulumuzun  "Science Through Experiment In Europe " isimli ikinci Erasmus+ KA219 projesinin dördüncü toplantısı 23-27 Ekim,2017 tarihleri arasında Atina'da ayrıca Romanya, İspanya, Slovenya ve Polonya'dan gelen öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla yapıldı. Okulumuzdan toplantıya İngilizce öğretmeni ve AB projeleri sorumlusu Ayhan Yavuz ile 6.sınıf öğrencileri Efe Tatarlı, Kadir Emre Gürsaçtı, Zeynepnaz Gülcan ve Ece Naz Kaleli katılmışlardır. Atina'da öğrencilerimize Yunan aileler bir hafta boyunca evsahipliğ iyapmışlardır. Okulumuz açısından son derece başarılı geçen toplantıda öğretmen ve öğrencilerimiz Yunan kültürünü ve eğitim sistemini yakından tanıma fırsatı bulmuş olup ayrıca Atina'nın tarihi ve turistik yerlerini görmüşlerdir.

09.11.2017 280

icerikler/erasmus-plus-2-projemizin-dorduncu-toplantisi-yunanistanda-yapildi_3762390.html