ERASMUS+  ÖĞRENCİ SEÇİMİ DUYURUSU

ERASMUS+ ÖĞRENCİ SEÇİMİ DUYURUSU

31.12.2021 422

Okulumuz AB Erasmus+ projesi " Science Through Experiment In Europe 2" kapsamında   gerçekleştirilecek  YUNANİSTAN (Atina) ve ROMANYA (Ramnicu Valcea)  yurtdışı toplantıları  nedeniyle 7 ve 8.sınıflardan   4 kız ve 4 erkek  öğrenci seçimi yapılacaktır.Aşağıdaki kriterlere uygun ve yapılacak yazılı sınavda başarılı alan öğrencilerin velileri ile yapılacak görüşmelerden sonra öğrenci seçim işlemi tamamlanacaktır.Sınav genel İngilizce ve sosyal beceri alanlarında yapılacaktır.

Kriterler şunlardır:

1. İngilizce dil becerisi iyi derecede olmak,kendini iyi ifade edebilmek,sosyal iletişim becerilerine sahip olmak,derslerinde başarılı olmak,sorumluluk sahibi olmak
  2. Yurt dışına gitmeyi engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak
  3. Projenin amaç,kapsamını bilmek ve araştırmayı sevmek
  4. Yurt dışına çıkacak öğrencilerin özel harcamaları öğrenci velisi tarafından karşılanacaktır ( sağlık sigortası,yurtdışı çıkış harcı,noter,fotoğraf,pasaport cüzdan bedeli )
  1. 5.       Kesin olarak seçilen öğrencinin yurt dışı faaliyetinden vaz geçmesi durumunda yapılan harcamaların (Uçak bileti vs.) öğrenci velisi tarafından iadesi zorunludur.
  1.  Disiplin cezası almamış olmak.
  2. Öğrenci seçildikten sonra proje ekibi tarafından verilen proje ile ilgili görevleri zamanında yerine getirmek
  3. Ziyarete katılacak öğrenci seçimi tamamlandıktan sonra seçim kriterlerine  uymayan veya ziyaretten vazgeçen (  bilet alınmadan önce ) öğrenci yerine proje ekibi yeni öğrenci seçer.
  4. Daha önce yurtdışı hareketliliklerine (yüz yüze )  katılan öğrencilerimiz sınava giremeyeceklerdir.
  5.  Ülkemiz ve gidilecek ülkelerin  Covid 19 sebebiyle alınacak önlem,uygulamalar ve kurallarını kabul eder.

11. Sınav tarihinde en az 2 doz pfizer / biontech aşısı yaptırmış  olmak.

NOT:  Sınav  10 .02.2022  PERŞEMBE   yapılacak olup sınav saati daha sonra duyurulacaktır.

Sınav Çok Amaçlı Salonda yapılacaktır

ZİYARET TARİHLERİ:

1) YUNANİSTAN: 03-09 NİSAN, 2022   ( 2 KIZ VE 2 ERKEK ÖĞRENCİ )

2) ROMANYA: 01-07 MAYIS,2022         ( 2 KIZ VE 2 ERKEK ÖĞRENCİ )

PROJE EKİBİ